Gott bröd för din verksamhet

I vårt sortiment hittar du naturligtvis våra goda, traditionella hällbakade kakbröd, så väl som mjukt och hårt tunnbröd. Vi erbjuder även en hel del andra typer av goda bröd och färdiga, frysta mackor. Vi har också ett varierat utbud av ekologiska bröd. Allt bröd från Polarbröd är mjölkfritt och enbart bakat på ingredienser med vegetabiliskt ursprung. I våra bagerier förekommer inte vanliga allergener såsom sesam, nötter mm. I ingrediensförteckningen hittar du all information du behöver. Vi hoppas att du hittar något du tycker om!

Vårt sortimentVåra recept

Tina & servera

 

Vi levererar vårt bröd fryst enligt Polarmetoden®. Inget spill, bara tina efter behov och servera! Bra för både för miljö och ekonomi. Brödet kan sedan tinas precis innan det ska ätas, därför smakar alltid Polarbröd så gott som nybakat.

Polarmetoden

Inspiration

Bli inspirerad av våra broschyrer, kanske finns det ett recept som kommer att lyfta cafeéts meny eller serveringens lunch? Här finns även annat matnyttigt material.

Broschyrer

Mini Rolls

Att erbjuda tilltugg, tapas och till och med lunch med tunnbröd är ett väldigt smidigt och lätt sätt att servera goda smaker.Nu kommer Mini Rolls med flera recept i spännande smakkombinationer. Det är totalt nio olika recept som vi kombinerat i tre olika serveringar för att passa lunch, lättare tilltugg i baren och att dela på två, t ex som förrätt eller mellanrätt. Blanda som du vill, se våra recept och smakkombinationer som inspiration!

Mini Rolls

Wrapini

Med det nya konceptet Wrapini vill vi presentera vårt goda och wrapvänliga Surdegstunnbröd. Det har en fin luftighet där den lena och lätt krusiga ytan har bakats lite extra. Det bjuder på en mustig rågsmak tillsammans med en fruktig maltdoft och en syrlighet från surdegen. Som alla våra mjuka tunnbröd är det gjort för att rullas, vikas, snittas eller wrappas.

Wrapini

Ekobrödspriset

Polarbröd har som mål att nå full hållbarhet till år 2022 och att jobba med ekologiskt bröd är en del av det arbetet. Bröd är ett klimatsmart livsmedel och med Ekobrödspriset vill vi tillsammans med Ekomatcentrum lyfta och premiera andra som jobbar i samma riktning.

Så tävlar ni

Tunnbröd – möjligheternas bröd

Tunnbröd är ett traditionellt, tunt kavlat bröd bakat på het häll. Det har sitt ursprung i norra Sverige och kan vara både mjukt och hårt. Rulla, snitta, vik eller wrappa – möjligheterna med Polarbröds mjuka tunnbröd är oändliga.

Möjligheternas bröd

Smörgåstårtor

Polarbröds klassiska brödkakor har sedan många år tillbaka varit populära som bottnar för smörgåstårtor. Våra recept på goda smörgåstårtor finns i alla möjliga varianter. Låt dig inspireras och förhoppningsvis hittar du just din favorit.

Goda smörgåstårtor