Jobba hos oss

Under åren har vi hyllats för våra innovativa lösningar och givetvis för vårt goda bröd. Men också för vårt fokus på arbetsglädje, jämställdhet och hållbar utveckling. Vår företagskultur präglas av nytänkande, helhjärtad inställning och handlingskraft. Dessa egenskaper ska också bära oss in i framtiden.

Sök jobb här

Hållbar utveckling

Vi ser jämställdhet som en självklar förutsättning för att lyckas. Vi har ett ledningsstyrt och långsiktigt jämställdhetsarbete och vill att kvinnor och män ska ha samma förutsättningar att utvecklas inom alla delar av företaget. Genom regelbundna medarbetarundersökningar vet vi att känslan av respekt, i relation till både arbetskamrater och chefer, upplevs som positiv på våra arbetsplatser. 90 procent av våra medarbetare anser att kvinnor och män har samma möjligheter inom företaget. Det här är något vi är oerhört stolta över men inget vi tar för givet. Att vara och förbli en attraktiv arbetsplats är något vi hela tiden arbetar aktivt med.

Lediga jobb

Våra medarbetare

 • Iyad Nemeh
 • Paketerare
 • Det bästa med att jobba på Polarbröd är att företaget är stort, välkänt och respekterat i hela landet, har en kompetent ledning och är mån om personalen. Dessutom en kvalitetsprodukt som alla människor behöver. Det bästa med jobbet är omtänksamma och hjälpsamma arbetskamrater, bra chefer, en arbetsplats som är fri från konflikter, möjlighet till internutbildning och ett väl anpassat arbetsschema. Jag har jobbat i ca. 2,5 år.

 • Sandra Widmark
 • Produktionsledare
 • Det bästa med att jobba på Polarbröd är alla fina kollegor och att man har stora chanser till utveckling internt. Det bästa med mitt jobb är att jag har stora möjligheter att påverka verksamheten. Jag har jobbat på Polarbröd sedan 2006.

 • Ivusa Sentic
 • Paketerare
 • Det bästa med att jobba på Polarbröd är att det är intressant, roligt och alla mina medarbetare är så snäll och trevliga. Det bästa med mitt jobb är att jag kan lära mig nya grejor och att jag trivs bra. Jag har jobbat på Polarbröd i 1,5 månad.

 • Abdalla Hassan
 • Paketerare
 • Det bästa med att jobba på Polarbröd är gemenskapen, trevliga chefer, personal mm. Det känns verkligen som vi är ett team. Det bästa med mitt jobb är att om min arbetsledare ser att jag är nere eller nå så frågar dom vad det är osv. Det betyder mycket för mig och ger mig en trygg och balanserad miljö. Jag har jobbat ca 15 månader och förhoppningsvis flera månader till, trivs jättebra!

 • Goy Granberg
 • Smörgåstillverkning
 • Det bästa med att jobba på Polarbröd är att ledarna är trevliga och snälla, bra arbetskamrater och vi har det roligt tillsammans. Det är roligt att jobba i smörgåstillverkningen, det är ett lätt jobb och tiden går fort när man jobbar där. Jag har jobbat på Polarbröd i omgångar men totalt cirka 9 år.

Praktik eller exjobb

Hej student! På Polarbröd är vi intresserade av människor som är nyfikna på vad vi gör, som vågar tänka i nya banor och hitta nya lösningar. Därför blir vi väldigt glada om du vill göra ditt examensjobb eller praktisera hos oss. Givetvis vill vi att ditt fördjupningsområde ska stämma överens med vår verksamhet, inom exempelvis teknikområdet, IT, HR eller ekonomi. Hör gärna av dig till oss med dina idéer, eller låt oss komma med förslag på vilka fördjupningsområden som skulle vara värdefulla för vår verksamhet. Skicka ett mail till anneli.lyckestig@polarbrod.se

Medarbetare

331st

Kvinnor

50%

Män

50%

Medelålder

42år

Socialt ansvar

Arbetsglädje, jämställdhet och hållbar utveckling är vårt fokus. Att känslan av respekt i relation till arbetskamrater och chefer idag upplevs positivt är något vi är väldigt stolta över men inget vi tar för givet. Vi arbetar ständigt med att vara och förbli en attraktiv arbetsplats.

Läs mer