stäng av

Ingredienser

  • 10 Tunnbröd
  • 450 g Hummus naturell
  • 60 g Olivolja
  • 18 g Äppelcidervinäger
  • 18 g Siracha
  • 83 g Vatten
  • ½ Zucchini, tunnskivad (ca 6-7 skivor per pizza)
  • 150 g Strimlad, väl avrunnen grillad/rostad papprika
  • 150 g Ruccola
  • 5 msk Citronsaft
  • 5 msk Pumpakärnor
  • 5 msk Olivolja
  • Salt
  • Peppar
1
2
3
4
5
1 röst

Veggivore

Veggivore (älska grönt) är Thinbread Pizzan för alla finsmakare; veganer, vegetarianer och flexitarianer inkluderat. Spreaden är naturell hummus som fått extra sting av lite srirachasås. Mötet mellan zucchinin, den grillade paprikan och crunchiga, rostade pumpafrön gör att smaklökarna utbrister; WOW!

Förslag på bröd

Ingredienser

  • 10 Tunnbröd
  • 450 g Hummus naturell
  • 60 g Olivolja
  • 18 g Äppelcidervinäger
  • 18 g Siracha
  • 83 g Vatten
  • ½ Zucchini, tunnskivad (ca 6-7 skivor per pizza)
  • 150 g Strimlad, väl avrunnen grillad/rostad papprika
  • 150 g Ruccola
  • 5 msk Citronsaft
  • 5 msk Pumpakärnor
  • 5 msk Olivolja
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

Hummusspread hot & spicy

  1. Lägg naturell hummus, olivolja, äppelcidervinäger och siracha i en mixer och mixa slät till önskad konsistens. Smaka av med salt.
  2. Förvara kallt tills den ska användas.

Ingredienser innan ugnen

  1. Bred spreaden på tunnbrödet, lämna ca 1 ½ cm i kanten utan spread.
  2. Fördela paprika och zucchini över spreaden.
  3. Grädda i ugn tills den är klar. Speedoven pizzaprogram ca 1 min 40 sek Varmluftsugn 225° med grillelement ca 3 min

Ingredienser efter ugn

  1. Ta ut thinbreadpizzan ur ugnen och lägg på en serveringsbräda. Vänd ruccolan med citronsaft.
  2. Toppa med ruccola, pumpakärnor och ringla på olivolja, avsluta med salt och peppar.
  3. Servera hel eller skär i bitar innan servering.

Fler recept med