Polarbröd
MENY
  • Recept
  • Sortiment
    Tillbakastäng av
    • Våra bröd
    • Smörgåsar
    • Fikabröd
    • Ingredienser
    • Polarmetoden
    • Handla här
  • Hållbarhet
  • Om Polarbröd
    Tillbakastäng av
    • Om Polarbröd
    • Kontakt
      Tillbakastäng av
      • Konsumentkontakt
      • Sponsring
        Tillbakastäng av
        • Sponsringansökan
        • Föreningssponsring
        • Hej främling
    • Tävlingar
    • Bagerimuseet
    • Press
    • Jobba hos oss
    • Företagsfakta
      Tillbakastäng av
      • Manifest
      • Företagsfakta
      • Ekonomiskt ansvar
      • Socialt ansvar
      • Utmärkelser
      • Utstickarpriset
      • Almedalen
  • Foodservice
  • Polarbutiken
en-flag
no-flag
sv-flag
stäng av
stäng av

Dela

Facebook
Twitter
Mail
stäng av
en-flag

English

no-flag

Norsk bokmål

sv-flag

Svenska

  • Recept & Inspiration
  • Typ av Bröd
    stäng av
    • Abisko
    • Gene
    • Hällakaka
    • Havretrippel
    • Jubileumskaka
    • Jubileumskakor
    • Njalla
    • Polarkaka
    • Polarknäcke
    • Polarpärlan Fullkorn
    • Polarpärlan Vete
    • Rågkaka
    • Sarek
    • Sund & God Råg
    • Tekaka
    • Tunnbröd
    • Vetekaka
  • Typ av rätt
    stäng av
    • Smörgåsar/mackor
    • Smörgåstårtor
    • Tapas, snittar, kanapeer
    • Varma mackor
    • Wraps
    • Utflykt och Picknick
  • Högtider
    stäng av
    • Påsk
    • Midsommar
    • Student
    • Kräftskiva
    • Jul
    • Nyår
    • Halloween
  • Måltid
    stäng av
    • Frukost
    • Lunch
    • Mellanmål
    • Förrätt
    • Middag
  • swe

Buffé/plockmat

Populära recept just nu

Nubbesnittar med senap och kapris

1
2
3
4
5
1 röst

Sparrisknyten med mozzarella, gorgonzola och serranoskinka

1
2
3
4
5
2 röster

Ostgratinerat tunnbröd med löjrom, dill och gräslök

1
2
3
4
5
2 röster
Polarbröd AB 942 82 Älvsbyn 010-450 60 00 info@polarbrod.se
  • Om cookies
  • Personuppgiftshantering