stäng av

Ingredienser

  • Abisko
  • Créme fraiche
  • Färskost
  • Senap
  • Kalkonskivor
  • Salladsblad
  • Salt och peppar
1
2
3
4
5
50 röster

Den snabba snitten

Denna kallar vi ”ensam ansvarig för tilltugg till alla gäster-snitten”, så snabb och enkel är den. Har ni inte kalkon kanske det finns något annat lämpligt i kylskåpet? Tänk bara att det ska vara lite liknande smaker. Créme fraiche kan bytas mot till exempel färskost, gräddfil, smetana etc. Det kan vara lite ”man tager vad man haver”, och det kan bli exakt hur bra som helst ändå! Bara rulla in ingredienserna i Abisko, dela, klart!

Förslag på bröd

Abisko

Ingredienser

  • Abisko
  • Créme fraiche
  • Färskost
  • Senap
  • Kalkonskivor
  • Salladsblad
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Ta fram ingredienserna, hur mycket du vill ha av varje styr du själv efter hur stort sällskapet är, samt tycke och smak.
  2. Blanda créme fraiche, färskost, senap, salt och peppar till en kräm. Bre på en Abisko. Lägg på kalkonskivor och salladsblad. Rulla ihop och skiva upp till små snittar. Snabbt och gott, helt enkelt!