Koncept

Med våra koncept vill vi visa på nya spännande och smarta måltidslösningar, som hjälper dig som kund att öka din försäljning. Koncepten är framtagna med hänsyn till rådande trender och efterfrågan för att inspirera gästen och locka dem att handla. Polarbröds traditionella och omtyckta bröd har goda möjligheter att tillföra något extra i moderna matsituationer. Har du provat? Dela gärna med dig på sociala medier med hashtaggen #polarbrodfoodservice

Thinbread Pizza

Upptäck Thinbread Pizza, vår nordiska lätta, superfräscha variant av Flatbread Pizza. Den bakas på Polarbröds mjuka tunnbröd, som är en supergenväg till en riktigt tunn pizzabotten.

Läs mer
Brödmat

Bröd är en superbra ingrediens till många måltider, inte bara som tillbehör utan också att laga mat med. Bröd finns ofta tillgängligt i de flesta kök, antingen i frysen eller framtaget för frukost eller mellis. Har det legat framme och blivit lite torrt är det dessutom utmärkt, och hållbart, att laga mat med.

Läs mer
Klimatberäknade recept

För att kunna fortsätta njuta av god mat och samtidigt ta hand om vår planet behöver vi ändra vad vi äter. Vi på Polarbröd vill skapa möjligheter att äta gott och sunt nu och i generationer. Därför erbjuder vi hållbara recept och måltidslösningar.

Här hittar du våra klimatberäknade recept
PolarCrepes

Småvarma mellanmål, med lust och näring, till våra äldre. Ett mellanmålskoncept med mjukt tunnbörd i samarbete med Karoline Nordefors.

Läs mer
Wrapini

Med det nya konceptet Wrapini vill vi presentera vårt goda och wrapvänliga Surdegstunnbröd.

Läs mer
Mini rolls

Att erbjuda tilltugg, tapas och till och med lunch med tunnbröd är ett väldigt smidigt och lätt sätt att servera goda smaker.

Läs mer
Tunnbröd

Rulla, snitta, vik eller wrappa, möjligheterna med Polarbröds mjuka tunnbröd är oändliga.

Läs mer
Smörgåstårta

Polarbröds klassiska brödkakor har sedan många år tillbaka varit populära som bottnar för smörgåstårtor. Låt dig bli inspirerad!

Läs mer