Wrapvärldens senaste stjärna!

Upptäck Surdegstunnbröd från Polarbröd. Med det nya konceptet Wrapini vill vi presentera vårt goda och wrapvänliga Surdegstunnbröd. Det har en fin luftighet där den lena och lätt krusiga ytan har bakats lite extra. Det bjuder på en mustig rågsmak tillsammans med en fruktig maltdoft och en syrlighet från surdegen. Som alla våra mjuka tunnbröd är det gjort för att rullas, vikas, snittas eller wrappas. Det speciella med surdegstunnbrödet är inte bara smaken, utan också att det är extra elastiskt, tack vare just surdegen. Mjukheten och elasticiteten gör det extra lättjobbat – det håller länge och går inte sönder.

Alltid med något grönt!

Nu kan du erbjuda dina gäster små, fräscha tunnbrödsrullar gjorda på vårt goda, lättjobbade Surdegstunnbröd. Vi kallar dem Wrapini, vilket betyder liten wrap.

Wrapinins storlek gör sig utmärkt som frukost eller som ett mindre mål t ex inför jobbmötet eller kvällens träning. Servera i ett wrap-papper eller delad i en snygg kartong – toppen för alla som vill spara ena halvan till senare. Så här lyckas du med din Wrapini:

  • I recepten använder vi oss av ”isolatorer” som täpper till porerna och förhindrar ingredienserna att tränga ut i brödet. Ha alltid en isolator om du vill göra egna recept. Blött bröd är det tråkigaste som finns.
  • Alla ingredienser ska vara så torra så möjligt för att det ska bli en fräsch Wrapini. Låt fuktiga ingredienser rinna av ordentligt innan du lägger på dem på brödytan. Skär i lagom stora bitar för att passa små tunnbrödsrullar.
  • När du monterar, bred isolatorn på brödets yta, fördela sedan ingredienserna på 2/3 av ytan. Rulla därefter ihop, då blir den yttersta snibben på brödet också en barriär. Rulla tight och använd gärna wrap-papper.
  • Gör ett diagonalt skarpt snitt när du delar Wrapinin för fin snittyta och snygg presentation.
Receptfilm

Wrapini Vegan Color Bliss

Wrapini

Recept

Läs mer
Receptfilm

Wrapini Asian Symphony