SÅ LÄTT, SÅ FRÄSCHT OCH SÅ GOTT!

Thinbread Pizza

se recept

Broschyrer

Här hittar du receptfolder, flyer och receptblad

Läs mer
Upptäck Thinbread Pizza, vår nordiska lätta, superfräscha variant av Flatbread Pizza.

Den bakas på Polarbröds mjuka tunnbröd, som är en supergenväg till en riktigt tunn pizzabotten. Receptet är enkelt; En spread i botten, några tongivande smaker och sedan en topping som sätter både fräschör och smaktwist.

1.”KÄR PIZZA HAR MÅNGA NAMN”.
Thinbread Pizza eller Flatbread Pizza hämtar sin inspiration från lätta, tunna vedugnsbakade pizzor från det nordliga franska köket och alsace köket – där de benämns Tarte flambée eller Flammkuchen. Vi ser också vissa drag från Pizza Bianco, dvs pizza utan tomatsås.

2. EN KVALITETSMARKÖR.
En riktigt tunn och krispig pizzabotten är en kvalitetsmarkör i pizzavärlden. Med Polarbröds mjuka tunnbröd är du säker på att alltid ha en god och riktigt tunn pizzabotten till hands, redo att smaksättas och toppas! Klart på under 5 minuter!

3. GOTT SOM EN PIZZA OCH LIKA FRÄSCHT SOM EN SALLAD.
Kännetecknande för vår Thinbread Pizza är att du använder färska gröna råvaror, för en fräsch och lätt känsla.

4. PÅ DEN MEDVETNA MENYN.
Vi har noterat att Flatbread Pizza i olika former börjat dyka upp på menyerna bland caféer och barer som har koll. Inspirationen till vårt koncept kommer bland annat från den internationella modekedjan Arket´s caféer.

5. DET PERFEKTA MÅLET.
En Thinbread Pizza är det perfekta moderna målet, den kan ätas med fingrarna när det lap-top-jobbas på café, delas med en kompis som en fika eller bli en hel lunch med en krispig sallad till. Funkar också som eftermiddagssnack och är perfekt för barmenyn, för afterwork-hänget eller som härlig aptitretare, när den delas på fyra.

6. NO FOOD WASTE.
Thinbread Pizza är också ett utmärkt sätt att göra Dagens Thinbread Pizza, och rädda gårdagens rester, till ett nytt gott liv.