stäng av

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 25 g Smör
  • ½ dl Strösocker
  • msk Kanel
1
2
3
4
5
1 röst

Spökkakor med kanelsmak

Receptet räcker till ca 30 kakor.

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 25 g Smör
  • ½ dl Strösocker
  • msk Kanel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Stansa ut spöken med ett kakmått eller tillverka en egen mall i papper och klipp eller skär ut spökformade kakor ur brödet.
  3. Smält smöret på spisen.
  4. Doppa kakorna i smöret.
  5. Lägg på en tallrik.
  6. Blanda strösocker och kanel med en sked och strö sockret över kakorna.
  7. Flytta kakorna till en plåt med bakplåtspapper.
  8. Grädda kakorna ca 6-8 minuter tills sockret smält men passa så de inte blir brända i kanterna.

Fler recept med