Tillbaka

Wrap med smakrika linser


Blanda ihop linssalladen. Skölj linserna ordentligt i kallt vatten. Blanda ihop med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Skala morötterna och hyvla dem på längden. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna. Bred på färskost på bröden. Lägg på spenat, toppa med linssalladen och morotsremsorna. Strö över rostade solroskärnor.

Ingredienser

4 portioner

4 Polarbröd Akka tunnbröd

Linssallad
1 ask kokta, gröna linser (380 g)
3–4 msk grovt riven västerbottenost
2 msk finhackad persilja
rivet skal från 1 citron
1 tsk fransk senap
2 msk olivolja
2 msk finhackade torkade tomater
salt och peppar

2 morötter
½ dl solroskärnor
2–3 msk färskost
1 påse babyspenat