stäng av

Ingredienser

  • 2 Sarek
  • 8 små kokta färskpotatisar
  • ½ hackad rödlök
  • 8 delade bitar av inlagd sill
  • 8 msk rädisgroddar (eller andra groddar)
  • 4 salladsblad
  • smör
1
2
3
4
5
0 röster

Tunnbrödssnittar med färskpotatis och groddar

Här har vi helt enkelt fyllt tunnbröd med den allra godaste sommarmaten och rullat ihop och skurit i snittar. Enkelt och gott!

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 2 Sarek
  • 8 små kokta färskpotatisar
  • ½ hackad rödlök
  • 8 delade bitar av inlagd sill
  • 8 msk rädisgroddar (eller andra groddar)
  • 4 salladsblad
  • smör

Gör så här

  1. Smöra brödskivorna och fördela salladsblad ovanpå, skiva kokt potatis och lägg över (eller använd små hela färskpotatisar), strö över lök och sill. Rulla ihop och skär i snittar. Dekorera med groddar.