stäng av

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 150 g Camembert eller brie, skivad
  • 1 dl Hjortronsylt
  • Smör till stekning
1
2
3
4
5
0 röster

Tunnbröd med camembert och hjortron

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 150 g Camembert eller brie, skivad
  • 1 dl Hjortronsylt
  • Smör till stekning

Gör så här

  1. Lägg ost och hjortronsylt på ena brödhalvan. Vik ihop, stek gyllene i smör tills osten börjar smälta.
  2. Fungerar lika bra i stekpannan på spisen eller över öppen eld på en Muurikka.

Tips! Fattiga tunnbrödsriddare med camembert och hjortron

  1. Recept enligt ovan plus: 1 dl mjölk och 1 ägg
  2. Gör som i receptet ovan men doppa bröden i uppvispat ägg och mjölk innan du steker dem i smöret. Blir lite matigare och extra gott!

Fler recept med