stäng av

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 250 g Valfri svamp
  • 2 msk Smör
  • 5 Körsbärstomater
  • 50 g Chevré, smulad
  • 1 tsk Färsk timjan
  • Salt och peppar
  • 4 msk Färskost
  • 100 g Ruccolasallad
  • 50 g Chevré, smulad
  • ½ dl Rostade hasselnötter
1
2
3
4
5
1 röst

Svampwrap

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 4 Sarek
  • 250 g Valfri svamp
  • 2 msk Smör
  • 5 Körsbärstomater
  • 50 g Chevré, smulad
  • 1 tsk Färsk timjan
  • Salt och peppar
  • 4 msk Färskost
  • 100 g Ruccolasallad
  • 50 g Chevré, smulad
  • ½ dl Rostade hasselnötter

Gör så här

  1. Rensa, skiva och förväll svampen om du använder kantareller eller annan vild svamp.
  2. Stek svampskivorna i smör tills de mjuknar.
  3. Dela tomaterna och blanda ner tomater, chevré och timjan.
  4. Salta och peppra.
  5. Bred färskost på bröden.
  6. Lägg på ruccola och svampröra.
  7. Strö över smulad chevré och finhackade rostade hasselnötter. 
  8. Vik ihop och ät..