stäng av

Ingredienser

  • 1 Njalla
  • 1 msk Gräddfil
  • 2 Ägg, hårdkokta
  • 120 g Rökt makrill
  • ½ Rödlök
  • 50 g Stenbitsrom
  • 12 Cocktailkapris
  • Svartpeppar
  • Pressad citron
  • Dill, till dekoration
1
2
3
4
5
1 röst

Njalla med stenbitsrom

Förslag på bröd

Njalla

Ingredienser

  • 1 Njalla
  • 1 msk Gräddfil
  • 2 Ägg, hårdkokta
  • 120 g Rökt makrill
  • ½ Rödlök
  • 50 g Stenbitsrom
  • 12 Cocktailkapris
  • Svartpeppar
  • Pressad citron
  • Dill, till dekoration

Gör så här

  1. Dela tunnbrödet på mitten, bred gräddfilen över de två halvorna.
  2. Finhacka äggen och fördela dem över tunnbröden.
  3. Skär makrillen i mindre bitar och skiva rödlöken tunt.
  4. Lägg makrillen, rödlöken och stenbitsromen på tunnbröden.
  5. Krydda med nymald svartpeppar och några droppar pressad citron.
  6. Garnera med cocktailkapris och dill.