stäng av

Ingredienser

  • 1 Sarek
  • 75 g Getost
  • 2 Färska fikon
  • 75 g Parmaskinka, skivad
  • 2 dl Ruccola
  • dl Olivolja
1
2
3
4
5
1 röst

Getostsnittar med parmaskinka

Blir ca 15 snittar

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 1 Sarek
  • 75 g Getost
  • 2 Färska fikon
  • 75 g Parmaskinka, skivad
  • 2 dl Ruccola
  • dl Olivolja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Ta ut önskad form på snittarna med en utstickare eller pepparkaksform och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Lägg en liten bit getost på varje snitt och grädda tills osten börjar få färg, ca 4 minuter.
  4. Toppa med fikon, parmaskinka och rucola.
  5. Droppa över lite olivolja på snittarna och njut!