stäng av

Ingredienser

  • 1 Surdegstunnbröd
  • 15 g Paprikor i strimlor
  • 15 g Morötter i stavar
  • 15 g Zucchini i stavar
  • 25 g Pak choi, längdskuren
  • Romansallad, små blad
  • 35 g Jordnötssmör
  • 8 g Rostade solroskärnor
  • Sesamolja för stekning
1
2
3
4
5
0 röster

Vegan Color Bliss

Färgstarkt möte mellan sesamstekta grönsaker tillsammans med en chunkyness av jordnötssmör och solrosfrön. Krispigt, härligt och 100% vegan. Receptet är beräknat för en Wrapini – receptet kan multipliceras med 10.

Förslag på bröd

Surdegstunnbröd

Ingredienser

  • 1 Surdegstunnbröd
  • 15 g Paprikor i strimlor
  • 15 g Morötter i stavar
  • 15 g Zucchini i stavar
  • 25 g Pak choi, längdskuren
  • Romansallad, små blad
  • 35 g Jordnötssmör
  • 8 g Rostade solroskärnor
  • Sesamolja för stekning

Gör så här