stäng av

Ingredienser

  • 2 Snart tillbaka – Jubileumskaka
  • 250 g Keso
  • 2 msk Soltorkade tomater i olja, grovt hackade
  • 1 Stjälkselleri-kvist, tvättad, delad på mitten och skuren i mindre bitar
  • Ruccola
  • Salt och peppar
1
2
3
4
5
3 röster

Smörgås med kesoröra

Receptet blir 6 triangel-mackor.

Förslag på bröd

Snart tillbaka – Jubileumskaka

Ingredienser

  • 2 Snart tillbaka – Jubileumskaka
  • 250 g Keso
  • 2 msk Soltorkade tomater i olja, grovt hackade
  • 1 Stjälkselleri-kvist, tvättad, delad på mitten och skuren i mindre bitar
  • Ruccola
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Fördela ruccola på brödkakan.
  2. Blanda keso, tomater och selleri. Salta och peppra.
  3. Klicka kesoröran över ruccolan.