Tillbaka

Lantkakor med paprikaröra


1. Sätt ugnen på 220 C°. Dela och kärna ur paprikorna och lägg dem med skalet uppåt på plåtar med bakplåtspapper. Rosta paprikorna i ugnen tills de svartnat, ca 15 minuter. Täck paprikorna med en handduk och låt svalna. Dra av skalen och lägg i mixern.

2. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en slät smet.

3. Bred röran på Polarbröd Lantkakor och servera tillsammans med sallad, rädisor och rödbetsgroddar.

Ingredienser

4 portioner

4 st Polarbröd Lantkakor Vallmo
1 dl Rödbetsgroddar
4 st Rädisor
Sallad

Paprikaröra (300g):
4 st röda paprikor
1 dl solrosfrön
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1/2 citron- saft och skal
1 msk färsk timjan
1 tsk paprikapulver
2 msk olivolja