stäng av

Ingredienser

  • 4 Snart tillbaka – Lantkaka Vallmo
  • 1 dl Rödbetsgroddar
  • 4 Rädisor
  • Sallad
  • 4 Röda paprikor
  • 1 dl Solrosfrön
  • 1 tsk Salt
  • 1 krm Cayennepeppar
  • ½ Citron, saft och skal
  • 1 msk Färsk timjan
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 2 msk Olivolja
1
2
3
4
5
30 röster

Lantkakor med paprikaröra

Förslag på bröd

Snart tillbaka – Lantkaka Vallmo

Ingredienser

  • 4 Snart tillbaka – Lantkaka Vallmo
  • 1 dl Rödbetsgroddar
  • 4 Rädisor
  • Sallad
  • 4 Röda paprikor
  • 1 dl Solrosfrön
  • 1 tsk Salt
  • 1 krm Cayennepeppar
  • ½ Citron, saft och skal
  • 1 msk Färsk timjan
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 2 msk Olivolja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 220 C°.
  2. Dela och kärna ur paprikorna och lägg dem med skalet uppåt på plåtar med bakplåtspapper.
  3. Rosta paprikorna i ugnen tills de svartnat, ca 15 minuter.
  4. Täck paprikorna med en handduk och låt svalna.
  5. Dra av skalen och lägg i mixern.
  6. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en slät smet.
  7. Bred röran på Polarbröd Lantkakor och servera tillsammans med sallad, rädisor och rödbetsgroddar..

Fler recept med