Igelkotten
Korv med mos på roligt sätt!
	
                                                
                            Förslag på bröd
                            
                    
                                
            
            Jubileumskaka
Ingredienser
- 2 Jubileumskaka
 - 20 Prinskorvar
 - 750 g Potatis, mjölig
 - 1 dl Mjölk
 - 2 msk Smör
 - Salt och peppar
 - Oliver, färskost, sallad och physalis till dekoration
 
Gör så här
- Koka potatisen mjuk och blanda med mjölk och smör, smaka av med salt och peppar.
 - Stek prinskorvar. Snitta ett kryss i varje topp så spricker de fint när du steker.
 - Spetsa till ca 10 minimorötter (var försiktig med kniven!).
 - Montera igelkotten genom att breda ut mos på en halvmåne av Polarbröd Jubileumskaka.
 - Lägg på en brödskiva till och bred på resterande mos så att igelkotten får en rygg.
 - Ställ korvar och morötter så att de bildar taggarna.
 - Gör ögon och nos av oliver och spritsad färskost.
 - Lägg upp igelkotten på ett fat med sallad och dekorera med zickzack-skurna physalis.