stäng av

Ingredienser

  • 10 Rågkaka
  • Gula lökar
  • 500 g Champinjoner, alt. kantareller
  • 125 g Lagrad ost
  • 62½ g Babyspenat
1
2
3
4
5
1 röst

Rågkaka med svampfyllning

Ingredienser

  • 10 Rågkaka
  • Gula lökar
  • 500 g Champinjoner, alt. kantareller
  • 125 g Lagrad ost
  • 62½ g Babyspenat

Gör så här

  1. Skala, skiva och stek löken. Kvarta och stek svampen.
  2. Riv osten.
  3. Rosta eller grilla brödskivorna, lägg på löken på hälften av brödskivorna och toppa med osten.
  4. Blanda svampen med spenaten och fördela på bröden och avsluta med en till skiva bröd.
  5. Snitta gärna upp i två halvor så blir de lättare att äta.

Tips!

  1. Kan också göras som en grillmacka i en smörgåsgrill.

Fler recept med