stäng av

Ingredienser

  • 1 Surdegstunnbröd
  • 60 g Räkor ca 9 st frysta skalade eller handskalade i lag (om frusna, väl avrunna)
  • 1 msk Sweetchili
  • 40 g Tärnad mango (om frusen, avhängd och torr)
  • Stjälkar skuren färsk koriander med blad
  • 30 g Färskost med pepparrot
  • 35 g Kimchi (avhängd och torr)
  • 2 Blad romansallad
1
2
3
4
5
0 röster

Asian Symphony

Krispig kimchi tillsammans med räkor och mango ger oss en het, sötsyrlig och spännande touch. Välkommen till smakhimmelen. Denna Wrapini har en kortare hållbarhet och görs helst á la minute! Receptet är beräknat för en Wrapini – receptet kan multipliceras med 10.

Förslag på bröd

Surdegstunnbröd

Ingredienser

  • 1 Surdegstunnbröd
  • 60 g Räkor ca 9 st frysta skalade eller handskalade i lag (om frusna, väl avrunna)
  • 1 msk Sweetchili
  • 40 g Tärnad mango (om frusen, avhängd och torr)
  • Stjälkar skuren färsk koriander med blad
  • 30 g Färskost med pepparrot
  • 35 g Kimchi (avhängd och torr)
  • 2 Blad romansallad

Gör så här