stäng av

Ingredienser

  • 5 Vetekaka
  • 187½ g Getost
  • 37½ g Honung
  • Olivolja
  • 5 msk Fikonmarmelad
  • Päron
  • Färskt fikon
  • Krasse, gärna shiso el atsina
1
2
3
4
5
0 röster

Getostpizzor med färska fikon

Förslag på bröd

Vetekaka

Ingredienser

  • 5 Vetekaka
  • 187½ g Getost
  • 37½ g Honung
  • Olivolja
  • 5 msk Fikonmarmelad
  • Päron
  • Färskt fikon
  • Krasse, gärna shiso el atsina

Gör så här

  1. Pensla bröden med olivolja och smula över getosten, toppa med honung och grädda i ugn på 250 grader ca 5-7 min eller tills osten smält.
  2. Toppa med fikonmarmelad medan pizzorna fortfarande är varma.
  3. Dekorera med päron i klyftor, skivade fikon och krasse.