stäng av

Ingredienser

  • 5 Korvtunnbröd
  • 1 Litet romansalladshuvud
  • 1 Rödlök
  • 187½ g Handskalade räkor
  • msk Sriracha (eller liknande chilisås)
  • 312½ g Varmrökt lax
  • dl Caesardressing
  • dl Riven parmesan vattenkrasse
1
2
3
4
5
0 röster

Caesarsallad med räkor och varmrökt lax i wrap

Förslag på bröd

Korvtunnbröd

Ingredienser

  • 5 Korvtunnbröd
  • 1 Litet romansalladshuvud
  • 1 Rödlök
  • 187½ g Handskalade räkor
  • msk Sriracha (eller liknande chilisås)
  • 312½ g Varmrökt lax
  • dl Caesardressing
  • dl Riven parmesan vattenkrasse

Gör så här

  1. Hacka salladen. Skala och skiva löken.
  2. Blanda räkorna med srirachan och låt dra en stund.
  3. Sprid ut salladen över tunnbrödet, toppa med räkor, lax, parmesan och rödlök, avsluta med dressingen och ev lite vattenkrasse, servera.