Pinsa med burrata och tomat
En pinsa som alltid känns lite extra, utan att vara krånglig. Toppad med söta tomater och krämig burrata!
Vill du se hur Zofia lagar rätten steg för steg kan du kika på hennes receptfilm här!

Förslag på bröd
Norrlands-Leväjn
Ingredienser
- 2 Norrlands-Leväjn
- 2 dl crème fraiche
- Rivet skal av 1 citron
- 100 g riven mozzarella
- 250 g körsbärstomater
- 1 förpackning burrata (2×50 g)
- ½ kruka basilika
- ½ dl rostade, hackade pistagenötter
- 1 msk olivolja (till topping)
- Balsamico
Gör så här
Gör så här
- Lägg brödskivorna på en plåt. Bred på crème fraiche och strö över riven mozzarella.
- Grädda i ugnen i 200 grader i 10–12 minuter, tills osten smält och brödet är krispigt.
- Toppa med halverade tomater, burrata, färsk basilika och nötter.
- Ringla över olivolja och balsamico. Servera direkt!