stäng av

Ingredienser

  • 5 Sarek
  • 100 g leverpastej
  • 150 g Bostongurka
  • några små salladsblad
1
2
3
4
5
10 röster

Leverpastejsnittar

Mycket enkla snittar att göra men väldigt goda, leverpastej och gurka är ju en klassisk kombination som passar väldigt bra med tunnbröd. Vi har gjort en variant som blir små munsbitar men det går såklart lika bra att göra t ex rullar. Räcker till ca. 6 stycken snittar.

Förslag på bröd

Sarek

Ingredienser

  • 5 Sarek
  • 100 g leverpastej
  • 150 g Bostongurka
  • några små salladsblad

Gör så här

  1. Bred leverpastej över fyra av bröden, toppa med Bostongurka.
  2. Lägg det femte brödet överst och tryck till så att varje lager ”klistras” ihop lite.
  3. Skär i sex fyrkanter och lägg på varsitt salladsblad.