stäng av

Ingredienser

  • 2 Norrlands-Leväjn
  • 2 dl creme fraiche
  • dl finriven parmensan + lite till topping
  • g kantareller
  • smör
  • 2 potatisar, skalade och skurna i tunna skivor
  • babyspenat
  • salt och peppar
  • olivolja
1
2
3
4
5
0 röster

Kantarellpizza med parmesan

Pizzorna är gjorda på två skivor Norrlands-Leväjn. Om man vill kan man klippa pizzorna i portionsbitar och använda som en god förrätt eller som en del av en meny

Förslag på bröd

Norrlands-Leväjn

Ingredienser

  • 2 Norrlands-Leväjn
  • 2 dl creme fraiche
  • dl finriven parmensan + lite till topping
  • g kantareller
  • smör
  • 2 potatisar, skalade och skurna i tunna skivor
  • babyspenat
  • salt och peppar
  • olivolja

Gör så här

  1. Börja med att sätta ugnen på 180°C.
  2. Stek kantarellen i lite smör, salta och peppra.
  3. Blanda sen samman crème fraiche och parmesan. Bred sedan ut röran på två bröd och lägg över på en plåt.
  4. Lägg ut potatisen, kantarellerna och ringla över lite olivolja, salta och peppra.
  5. Grädda pizzan i ca 20 minuter. När den är klar, toppa med babyspenat och riven parmesan.