Kantarellpizza med parmesan
Pizzorna är gjorda på två skivor Norrlands-Leväjn. Om man vill kan man klippa pizzorna i portionsbitar och använda som en god förrätt eller som en del av en meny

Förslag på bröd
Norrlands-Leväjn
Ingredienser
- 2 Norrlands-Leväjn
- 2 dl creme fraiche
- 1½ dl finriven parmensan + lite till topping
- g kantareller
- smör
- 2 potatisar, skalade och skurna i tunna skivor
- babyspenat
- salt och peppar
- olivolja
Gör så här
- Börja med att sätta ugnen på 180°C.
- Stek kantarellen i lite smör, salta och peppra.
- Blanda sen samman crème fraiche och parmesan. Bred sedan ut röran på två bröd och lägg över på en plåt.
- Lägg ut potatisen, kantarellerna och ringla över lite olivolja, salta och peppra.
- Grädda pizzan i ca 20 minuter. När den är klar, toppa med babyspenat och riven parmesan.