Vardagskaka

Ett bröd för alla dagar!

Sitt namn till trots passar Vardagskaka inte bara på vardagar. Dess mjuka och saftiga konsistens samt klassiska halvmåneform gör att den förutom som vanlig smörgås, även passar till smörgåstårta precis som sina populära syskon Jubileumskaka och Polarkaka.

Vi har blandat i havre i degen, som ger den en mild och god havresmak. Vi har dessutom tillsatt välgörande fullkorn, så att detta bröd ska vara ett bra alternativ vid alla tillfällen.

Förpackningen innehåller fyra halvmånar eller 12 st portionsbitar, lagom till en smörgåstårta eller flera goda mackor för både stora och små. Ett toppenbröd för alla, helt enkelt!

Ingredienser

Vetemjöl¹, vatten, fullkornsvetemjöl¹*, fullkornshavremjöl¹*, surdeg (råg)¹*, socker¹, sirap¹, havreskållning¹*, rapsolja¹, vetegluten, fermenterat vetemjöl, jäst¹, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), maltmjöl (korn). 

*Fullkornsmängd: 22% av brödet

¹Ursprungsland Sverige

Andel havre: 11% av brödet

Vikt: 420g. Mjölkfri. Utan konserveringsmedel. Bakat i Norrland

Som konsument rekommenderar vi dig att alltid läsa ingrediensförteckningen på påsen för att ta del av eventuella uppdateringar eller ändringar.​

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 1100 kJ/260 kcal
Fett 3,8 g
varav mättat fett 0,8 g
Kolhydrat 46 g
varav sockerarter 7,9 g
Fiber 3,7 g
Protein 8,0 g
Salt 0,61 g