Sortiment

Mörkt eller ljust, hårt eller mjukt, tunnbröd, kakbröd eller klämmackor? Oavsett vilket kan vi erbjuda dig ett ovanligt gott bröd.

För Polarbröd är det mycket viktigt att odla, baka och sälja bröd på ett för naturen hållbart sätt. Vi använder dessutom svenska råvaror i stor utsträckning. Alla våra produkter inom svensk dagligvaruhandel och foodservice uppfyller kraven för märkningen Från Sverige, vilket innebär att produktionen ska ske i Sverige och att minst 75 % av råvarorna ska vara svenska.

Vi har valt att inte Från Sverige-märka produkterna vi kallar Polarpolare, som bakas av andra bagare, eftersom dessa är tillfälliga produkter som vi erbjuder tills vi kan baka själva med full kraft igen.

Här hittar du hårt eller mjukt, tunnbröd eller kakbröd som finns i dagligvaruhandeln

Våra bröd

Polarbröds frysta, färdiga mackor erbjuder en snabb och enkel mellanmålslösning. Slipp svinnet – ta fram efter behov ur frysen. Passar utmärkt som mellanmål. Klämmacka ost & skinka är särskilt anpassad för att kunna grillas i smörgåsgrillen.

Smörgåsar

Allt bröd från Polarbröd är mjölkfritt och enbart bakat på ingredienser med vegetabiliskt ursprung. I våra bagerier förekommer inte vanliga allergener såsom sesam, nötter mm.

Foodservice