Med anledning av branden i Polarbröds bageri i Älvsbyn kommer vissa produkter inte att finnas tillgängliga. Vi jobbar på att säkra våra leveranser till alla er som älskar Polarbröd

Polarbröds frysta, färdiga mackor har många fördelar. Slipp svinnet – ta fram efter behov ur frysen. Hållbarhet efter upptining är 5 dagar i max 5°.

Polarklämma erbjuder en snabb och enkel mellanmålslösning.

Polartoast är särskilt anpassad för att kunna grillas i smörgåsgrillen.

Polarmacka är en god och mättande lättlunch/frukost 24/7. Innehåller krämiga röror eller matiga pålägg mellan två bröd.

Kontakta Säljpartner så hjälper de dig att hitta produkterna som passar bäst för din verksamhet. Tel. 08-672 07 50 eller www.saljpartner.com.

Polarklämmor – Perfekt mellan målen!

Polarklämmor är perfekt att ha med i träningsväskan för ett enkelt och sunt mellanmål. Tips! Tar du med klämman fryst så är den nytinad och fräsch efter ditt träningspass. En Polarklämma tinar på 3 timmar i kylskåpstemp (+5C), när de packats upp ur kartong.

Polarklämma

Polarklämmorna har sitt ursprung i världens första djupfrysta smörgås som uppfanns i slutet på 1960-talet av Polarbröds Greta Nilsson i syftet att minska matsvinnet. Bara att tina & servera. En enkel och praktisk mellanmålslösning som är väldigt omtyckt av barn och vuxna. Läs mer om världens första djupfrysta smörgås!

Läs mer om historien