stäng av

Ingredienser

  • 1 msk vispgrädde
  • 3 skivor Jubileumskaka råg
  • 1 msk bredbar leverpastej
  • 1 cm hackad purjolök
  • 2 crabsticks
  • dl räkor
  • 3 msk majonnäs
  • 6 skivor smörgåsskinka
  • sallad
  • ½ hårdkokat skivat ägg
  • brieost
  • salami
  • gurkskivor
  • tomat
  • dl handskalade räkor
1
2
3
4
5
1 röst

Svärmor Stinas special

Receptbidrag från Anna Isaksson.

Ingredienser

  • 1 msk vispgrädde
  • 3 skivor Jubileumskaka råg
  • 1 msk bredbar leverpastej
  • 1 cm hackad purjolök
  • 2 crabsticks
  • dl räkor
  • 3 msk majonnäs
  • 6 skivor smörgåsskinka
  • sallad
  • ½ hårdkokat skivat ägg
  • brieost
  • salami
  • gurkskivor
  • tomat
  • dl handskalade räkor

Gör så här

  1. Vispa 1 msk grädde och blanda med 1 msk bredbar leverpastej och 1 cm hackad purjolök och bred över det första brödet.
  2. Hacka 2 crabsticks och blanda med 1,5 dl räkor 2 msk majonnäs. Bred över bröd nummer 2.
  3. Garnera bröd nr 3 med 6 skivor smörgåsskinka så de täcker hela tårtan. Lägg på en bit sallad av valfri sort och en klick majonnäs och ett halvt hårdkokat och skivat ägg. Lägg på en liten bit brieost, en salamiskiva och ca 1,5 dl handskalade räkor samt gärna gurkskivor och eventuellt tomat.

Fler recept med