stäng av

Ingredienser

  • 2 Jubileumskakor
  • 300 g majonnäs
  • 500 g creme fraiche
  • 250 g skinka
  • 3 hårdkokta ägg
  • 200 g riven ost
  • 100 g saltgurka
  • salt
1
2
3
4
5
36 röster

Smörgåstårta med skinka och ägg

Receptbidrag från Keusera Berati.

Ingredienser

  • 2 Jubileumskakor
  • 300 g majonnäs
  • 500 g creme fraiche
  • 250 g skinka
  • 3 hårdkokta ägg
  • 200 g riven ost
  • 100 g saltgurka
  • salt

Gör så här

  1. Hacka alla alla ingredienser och blanda med majonnäs och creme fraiche. Fördela fyllning på två Jubileumskakor, lägg de skurna sidorna mot varandra.
  2. Lägg på två Jubileumskakor med skarven åt motsatta hållet, fördela fyllning.
  3. Garnera med sallad, ägg, skinka, plommontomat och ost. Jätteenkelt och jättegott!

Fler recept med