stäng av

Ingredienser

  • 2 förpackningar Jubileumskaka
  • 1 rödlök
  • salladslökar
  • dl majonnäs
  • 1 dl creme fraiche
  • sambal oelek, efter samk
  • salt
  • peppar
  • krispig sallad
  • 1 avokdo
  • 2 ägg
1
2
3
4
5
0 röster

Smörgåstårta á la Spicy Tuna

Recept: Sofia Jerhammar.

Ingredienser

  • 2 förpackningar Jubileumskaka
  • 1 rödlök
  • salladslökar
  • dl majonnäs
  • 1 dl creme fraiche
  • sambal oelek, efter samk
  • salt
  • peppar
  • krispig sallad
  • 1 avokdo
  • 2 ägg

Gör så här

  1. 1. Koka äggen. Finhacka sedan rödlök och skär salladslök och avokado i skivor. 2. Blanda majonnäs, creme fraiche och sambal oelek i en bunke. 3. Tillsätt tonfisk, rödlök och salladslök. Smaka av med salt och peppar. 4. Lägg sex bitar Jubileumskaka på ett fat och lägg sedan sallad och skivad avokado i botten. 5. Fördela fyllningen så att den räcker till två lager – spara en liten del till dekorationen. 6. Avsluta med sex bitar Jubileumskaka och dekorera med det sista av fyllningen samt ägghalvor och salladslök.

Fler recept med