stäng av

Ingredienser

  • 2 paket Jubileumskaka
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 förpackning bredbar leverpastej
  • 350 g skagenröra
  • 250 g skinkost
  • 2 krukor sallad
  • 1 gurka
  • 1 förpackning vindruvor
  • 1 förpackning skinka
  • skivad ost
  • 1 förpackning cocktailtomater
1
2
3
4
5
2 röster

Saras snabba

Receptbidrag från Sara Dannberg.

Ingredienser

  • 2 paket Jubileumskaka
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 förpackning bredbar leverpastej
  • 350 g skagenröra
  • 250 g skinkost
  • 2 krukor sallad
  • 1 gurka
  • 1 förpackning vindruvor
  • 1 förpackning skinka
  • skivad ost
  • 1 förpackning cocktailtomater

Gör så här

  1. Börja med att lägga ut 2 halvmånar Jubileumskaka så de bildar en cirkel. Bred på leverpastej över hela. Lägg ett till lager med Jubilemuskaka och bred ut skinkost.
  2. Lägg ut ett till lager bröd och bred ut skagenröra. Lägg sedan på sista lagret bröd och spackla tårtan med creme fraiche.
  3. Plocka salladen och skölj den i så hela och fina blad som möjligt och täck tårtans sida. Tänk på att du vill ha salladsbladens kant uppåt. Lägg sedan små bitar av sallad ovanpå tårtan längs med kanten.
  4. Lägg sedan ostskivor över toppen på tårtan. Skär gurka och tomat. Rulla ostskivorna och rulla skinkskivorna. Lägg sedan ett jämnt lager på hela tårtan hela vägen runt med ost, skinka, och gurka. Skölj vindruvor och fyll mitten av tårtans topp med vindruvor. Toppa med cocktailtomater.
  5. Klart!

Fler recept med