stäng av

Ingredienser

  • 8 stora Polarkakor i 4 lager
  • 1 burk tonfisk
  • 4 dl majonnäs
  • dl flytande vispgrädde
  • 400 g räksallad
  • ½ dl hackad salladslök
  • 4 hårdkokta mosade ägg
  • ½ tsk salt
  • 3 dl hårt vispad grädde
  • 1 msk Kalles Kaviar
1
2
3
4
5
0 röster

Räktårta med äggstra allt

Receptbidrag från Lina Szymanska.

Ingredienser

  • 8 stora Polarkakor i 4 lager
  • 1 burk tonfisk
  • 4 dl majonnäs
  • dl flytande vispgrädde
  • 400 g räksallad
  • ½ dl hackad salladslök
  • 4 hårdkokta mosade ägg
  • ½ tsk salt
  • 3 dl hårt vispad grädde
  • 1 msk Kalles Kaviar

Gör så här

  1. Röra 1: Blanda tonfisken med 2 dl majonnäs och 0,5 dl flytande vispgrädde.
  2. Röra 2: Blanda räksalladen med 0,5 dl flytande vispgrädde och hackad salladslök.
  3. Röra 3: Blanda de mosade äggen med 2 dl majonnäs och 0,5 dl flytande vispgrädde samt 0,5 tsk salt.
  4. Bred tårtan med 3 dl hårt vispad grädde – klicka i Kalles Kaviar innan vispning. Dekorera tårtan med plocksallad på sidorna och 5 kokta skivade ägg samt färska skalade räkor. Garnera med skivad citron, skivad gurka, färsk dill, vindruvor och gärna löjrom!

Fler recept med