stäng av

Ingredienser

  • 2 Polarpärlan Vete
  • ½ dl färskost
  • ½ dl hallon
  • 2 msk florsocker
  • 1 krm vaniljpulver
  • ½ dl hasselnötskräm
1
2
3
4
5
1 röst

Polarvåffla med dubbeldipp

Recept skapat av Ida Jerrevik

Det här är ett väldigt gott och matigt alternativ till kakor och bullar! Att rosta bröd i våffeljärnet blir både gott och snyggt, har du inget våffeljärn så kan du värma bröden i brödrost och dela i mindre bitar. Det är nämligen extra gott med rostat bröd till den här rätten.

Förslag på bröd

Polarpärlan Vete

Ingredienser

  • 2 Polarpärlan Vete
  • ½ dl färskost
  • ½ dl hallon
  • 2 msk florsocker
  • 1 krm vaniljpulver
  • ½ dl hasselnötskräm

Gör så här

  1. Rosta bröden i ett våffeljärn.
  2. Blanda färskost med mosade hallon, florsocker och vaniljpulver.
  3. Häll hasselnötskrämen i en skål och värm i micron tills den blir lite varm, var försiktig så att den inte bränns.
  4. Dela brödet i bitar och servera tillsammans med de båda dippsåserna.

Fler recept med