stäng av

Ingredienser

  • Polarkaka, två halvor per lager för rund form
  • oliv
  • fetaost
  • soltorkad tomat
  • creme fraiche
  • cream cheese
  • riven gurka
  • lite pressad citron
  • salt
  • peppar
  • skagenröra med tångrom
  • tofu
  • dill
  • rödlök
  • majonnäs
1
2
3
4
5
11 röster

Polar-ren till dig och polaren

Receptbidrag från Moa Märta Markgren.

Ingredienser

  • Polarkaka, två halvor per lager för rund form
  • oliv
  • fetaost
  • soltorkad tomat
  • creme fraiche
  • cream cheese
  • riven gurka
  • lite pressad citron
  • salt
  • peppar
  • skagenröra med tångrom
  • tofu
  • dill
  • rödlök
  • majonnäs

Gör så här

  1. Här finns inga mått, gå lite på känsla och smak och blir det röror över passar det perfekt på kvällsmackan eller att dippa chips i!
  2. Bottenlager: Oliver, fetaost, soltorkad tomat och creme fraiche. Mixa ihop med mixerstav.
  3. Mellanlager: Cream cheese, riven gurka, lite pressad citron, salt och peppar. Rör ihop.
  4. Topplager: Skagenröra med tångrom, tofu, dill, rödlök, creme fraiche och majonnäs.
  5. Garnera med creme fraiche, majonnäs eller vad annat som blev över från rörorna. Till dekoration; sallad, tomat, blåbär, fikon, citron, dill, rödlök, tångrom eller vad helst ditt hjärta önskar. Dekorera efter humör!
  6. Ät sedan och njut! Resterande brödbitar blir perfekt till frukost.

Fler recept med