stäng av

Ingredienser

  • 2 paket Jubileumskaka
  • Lager 1
  • 4 dl riven Västerbottensost
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 1 majonnäs
  • Lager 2
  • dl strimlad rökt skinka
  • 1 msk pepparrot
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • Salt och peppar
  • Lager 3
  • 1 paket färskost med franska örter
  • Extra hackade örter som gräslök, persilja och dill
  • Topping
  • 2 dl majonnäs
  • Ostrullar
  • Skinka
  • Fikon
  • Tomater
  • Parmaskinka
  • Salami
  • Cocktail kapris
1
2
3
4
5
1 röst

Något för skaldjurshatarna

Tävlingsbidrag från Linda Petersson

Ingredienser

  • 2 paket Jubileumskaka
  • Lager 1
  • 4 dl riven Västerbottensost
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 1 majonnäs
  • Lager 2
  • dl strimlad rökt skinka
  • 1 msk pepparrot
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • Salt och peppar
  • Lager 3
  • 1 paket färskost med franska örter
  • Extra hackade örter som gräslök, persilja och dill
  • Topping
  • 2 dl majonnäs
  • Ostrullar
  • Skinka
  • Fikon
  • Tomater
  • Parmaskinka
  • Salami
  • Cocktail kapris

Gör så här

Lager 1

  1. Blanda ihop alla ingredienser. Ska inte bli för rinnig, ta mindre eller mer creme fraiche och majonäs vid behov för fast konsistens. Krydda.

Lager 2

  1. 3-4 dl Strimlad rökt skinka, 1-2msk riven pepparrot,1-1,5 dl creme fraiche, 1 dl majonäs, salt och peppar.

Lager 3

  1. Blanda färskosten med valfria hackade örter. Dryga ut med creme fraiche vid behov.

Topping

  1. Bre tårtan med majonnäs. Pynta med parmaskinka, ostrullar, skinka, fikon, tomater, cocktailkapris, salami

Fler recept med