stäng av

Ingredienser

  • 1 förpackning Jubileumskaka
  • mjölk
  • 250 g hackade räkor
  • 1 rödlök
  • dl creme fraiche
  • dl majonnäs
  • salt
  • peppar
  • dill
  • citron
  • 3 dl grädde
  • lite mjukost
  • ägg
  • handskalade räkor
  • gurka
  • tomat
  • krispsallad
  • ost
  • rom
  • rödlök
  • 2 paket kallrökt lax
1
2
3
4
5
0 röster

Min räksmörgåstårta

Receptförslag från Josefin Bäcklin.

Ingredienser

  • 1 förpackning Jubileumskaka
  • mjölk
  • 250 g hackade räkor
  • 1 rödlök
  • dl creme fraiche
  • dl majonnäs
  • salt
  • peppar
  • dill
  • citron
  • 3 dl grädde
  • lite mjukost
  • ägg
  • handskalade räkor
  • gurka
  • tomat
  • krispsallad
  • ost
  • rom
  • rödlök
  • 2 paket kallrökt lax

Gör så här

  1. Blanda ca 250 g hackade räkor, 1 rödlök, ca 2 dl creme fraiche och 2 dl majonnäs, salt och peppar, dill och lite citron och lägg på det första och andra lagret Jubileumskaka.
  2. Blanda ca 3 dl grädde, ca 3 msk creme fraiche ca 3 msk majonnäs och lite mjukost och bred ut på toppen.
  3. Dekorera med citron, färsk dill, ägg, handskalade räkor, gurka, tomat, krispsallad, ost, rom, rödlök, 2 paket kallrökt lax.

Fler recept med