stäng av

Ingredienser

  • 6 halvmånar av Jubileumskaka
  • 3 burkar tonfisk i vatten
  • 5 dl hårt vispad grädde
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk tomatpuré
  • 1000 g oskalade räkor
  • 3 hackade tomater
  • 7 hackade hårdkokta ägg
  • 1 stor hackad purjolök
1
2
3
4
5
7 röster

Mammas bästa smörgåstårta

Receptbidrag från Irene Lindström.

Ingredienser

  • 6 halvmånar av Jubileumskaka
  • 3 burkar tonfisk i vatten
  • 5 dl hårt vispad grädde
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk tomatpuré
  • 1000 g oskalade räkor
  • 3 hackade tomater
  • 7 hackade hårdkokta ägg
  • 1 stor hackad purjolök

Gör så här

  1. Låt vattnet rinna av tonfisken och blanda med vispad grädde, majonnäs och tomatpuré. Bred på 2 halvmånar bröd som du har satt ihop till en rundel.
  2. Lägg på nästa bröd och gör om tills du har 3 lager (bred även på översta bröden). Garnera med oskalade räkor, tomater, ägg och purjolök.

Fler recept med