stäng av

Ingredienser

  • 4 hela Polarkakakor
  • 4 dl creme fraiche
  • dl majonnäs
  • 1 dl hackad purjolök
  • 2 kokta ägg
  • 3 burkar tonfisk
  • ½ tsk salt
  • ½ krm vitpeppar
1
2
3
4
5
4 röster

Madeleines Goda

Receptbidrag av Madeleine Edling

Ingredienser

  • 4 hela Polarkakakor
  • 4 dl creme fraiche
  • dl majonnäs
  • 1 dl hackad purjolök
  • 2 kokta ägg
  • 3 burkar tonfisk
  • ½ tsk salt
  • ½ krm vitpeppar

Gör så här

Fyllning

  1. Vispa creme fraichen med elvisp så den blir fast och fluffig.
  2. Blanda i majonnäs,hackad purjolök, hackade äggen, tonfisken, kryddorna och rör om lätt med slev
  3. Låt fyllningen dra 30 min i kylen, smaka av

Montering

  1. Bygg i hop tårtan, jag brukar lägga en rund kaka polarbröd först med den släta sidan nedåt, så fyllningen ligger på den ojämna sidan, gör så med totalt 4 bottnar, översta kakan brukar jag vända släta sidan uppåt.
  2. Spar 1dl fyllning till dekor
  3. Täck med ex plastfolie ställ i kylen ett par timmar,alternativt över natten.
  4. Stryk på ett tunnt lager av fyllningen som är över innan ni dekorerar, Dekoren är valfri Men jag använde mig av Gurka Räkor Ägg Tomat Dill Majonäs Rom Citron

Fler recept med