stäng av

Ingredienser

  • 6 halvmånar Polarkaka
  • 5 dl vispgrädde, vispas
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 burk leverpastej
  • ½ dl bostongurka
  • 350 g rökt skinka eller kalkon
  • finhackad lök
1
2
3
4
5
0 röster

Lindas extra allt

Ingredienser

  • 6 halvmånar Polarkaka
  • 5 dl vispgrädde, vispas
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 burk leverpastej
  • ½ dl bostongurka
  • 350 g rökt skinka eller kalkon
  • finhackad lök

Gör så här

  1. Gör en grundröra med vispad vispgrädde, creme fraiche och majonnäs.
  2. Fyllning 1: Blanda leverpastej, bostongurka och 2 dl av grundröran.
  3. Fyllning 2: Blanda rökt skinka eller kalkon med 2 dl av grundröran samt finhackad lök.
  4. Ta 6 halvmånar Polarkaka och bred på fyllning 1 och 2 på varsitt lager. Överst och runt tårtan brer du på grundröran.
  5. Garnering: Ta det du tycker om, till exempel skinka, kalkon, räkor, kallrökt lax, kokta ägg, tomater, gurka, paprika, rödlök, sallad, ost, brieost och citron. Vill du utesluta fläsk så ta tonfisk istället för leverpastej och ej skinka.

Fler recept med