stäng av

Ingredienser

  • 6 skivor Polarkaka som läggs ihop två och två så de bildar tre cirklar
  • 800 g naturell färskost
  • 7 dl creme fraiche
  • pesto efter tycke och smak
  • 8 soltorkade tomater
  • ruccola
  • 1 burk vindruvor
  • 70 g Milanosalami
  • 200 g skivad brieost
  • tomat
  • minimozzarella
1
2
3
4
5
4 röster

La torta de amore

Receptbidrag från Sara Jansson.

Ingredienser

  • 6 skivor Polarkaka som läggs ihop två och två så de bildar tre cirklar
  • 800 g naturell färskost
  • 7 dl creme fraiche
  • pesto efter tycke och smak
  • 8 soltorkade tomater
  • ruccola
  • 1 burk vindruvor
  • 70 g Milanosalami
  • 200 g skivad brieost
  • tomat
  • minimozzarella

Gör så här

  1. Mosa 400 g naturell färskost med ca 4 dl creme fraiche. Blanda därefter i pesto efter tycke och smak.
  2. Lägg hälften av blandningen på den första cirkeln. Lägg på ytterligare en cirkel och lägg på andra hälften av blandningen.
  3. Finhacka ca 8 soltorkade tomater och strö över. Lägg på den sista brödcirkeln. Låt stå ca 2 timmar i kylen.
  4. Garnering: Blanda 3 dl creme fraiche med 2 dl färskost. Bred ut blandningen på och runt hela tårtan. Toppa med: ruccola, Milanosalami, brieost, tomat, minimozzarella och vindruvor.

Fler recept med