stäng av

Ingredienser

  • 4 skivor Jubileumskaka
  • 400 g philadelphiaost
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 ranchdipp
  • 1 hackad gul lök
  • rejält med strimlad isbergssallad
  • 1 gurka, skuren i halvmånar
  • skivade tomater
  • 2 förpackningar Västerås kebabkött (köps fryst), går bra med annat kebabkött också
1
2
3
4
5
2 röster

Kall kebabtårta

Receptbidrag från Maria Linder.

Ingredienser

  • 4 skivor Jubileumskaka
  • 400 g philadelphiaost
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 ranchdipp
  • 1 hackad gul lök
  • rejält med strimlad isbergssallad
  • 1 gurka, skuren i halvmånar
  • skivade tomater
  • 2 förpackningar Västerås kebabkött (köps fryst), går bra med annat kebabkött också

Gör så här

  1. Blanda philadelphiaost, creme fraiche och påsen med ranchdipp. Bred smeten på 1 kaka och fördela isbergssallad, lök, gurka och de skivade tomaterna och toppa med stekt och avsvalnat kebabkött och lite valfri kebabsås över.
  2. Fortsatt att varva med nästa lager, sedan har du en supergod kebabtårta.

Fler recept med