stäng av

Ingredienser

  • Polarbröds Jubileumskaka
  • 2 rödlökar
  • 3 förpackningar salami, t ex Milanosalami
  • ½ burka tapenade på soltorkad tomat
  • 1 förpackning philadelphiaost
  • 1 stor creme fraiche
  • 2 nävar hackad ruccola
  • lite majonnäs
  • peppar
1
2
3
4
5
0 röster

Josefins italienska dröm

Receptbidrag från Josefin Fagerlind.

Ingredienser

  • Polarbröds Jubileumskaka
  • 2 rödlökar
  • 3 förpackningar salami, t ex Milanosalami
  • ½ burka tapenade på soltorkad tomat
  • 1 förpackning philadelphiaost
  • 1 stor creme fraiche
  • 2 nävar hackad ruccola
  • lite majonnäs
  • peppar

Gör så här

  1. Hacka rödlök, salami och ruccola och blanda ihop med resten av ingredienserna! När alla ingredienserna är blandade, bred ut på Polarkakan i 3 lager. Nu är det dags för garnering
  2. Smeta creme fraiche runt tårtan för att garneringen ska fästa. Tryck ruccola mot kanterna. Garnera med romanticatomater, brieost, salami, mozzarella, oliver, soltorkade tomater och pinjenötter.
  3. Ett tips är att tillverka smörgåstårtan dagen före bjudningen! Då blir den som godast.

Fler recept med