stäng av

Ingredienser

  • 2 paket Jubileumskaka
  • röd lök
  • 1 hackat Royal gala-äpple
  • 200 g skivad kalkon
  • 5 dl turkisk yoghurt
  • dl lätt majonnäs
  • grovmalen svartpeppar
  • dl hackad smörgåsgurka
  • 2 paket bredbar leverpastej
  • gurka
  • tomat
  • vindruvor
  • räkor
  • ägg
  • kalkon
  • ost
  • citron
1
2
3
4
5
0 röster

Helggotta

Receptbidrag från Jannica Bäcklin.

Ingredienser

  • 2 paket Jubileumskaka
  • röd lök
  • 1 hackat Royal gala-äpple
  • 200 g skivad kalkon
  • 5 dl turkisk yoghurt
  • dl lätt majonnäs
  • grovmalen svartpeppar
  • dl hackad smörgåsgurka
  • 2 paket bredbar leverpastej
  • gurka
  • tomat
  • vindruvor
  • räkor
  • ägg
  • kalkon
  • ost
  • citron

Gör så här

  1. Blanda röra 1 med en hackad halv rödlök, ett hackat Royal gala-äpple, cirka 200 g skivad och hackad kalkon, 2,5 dl turkisk yoghurt och 1,25 dl lätt majonnäs. S maka av med grovmalen svartpeppar.
  2. Blanda röra 2 med 1,5 dl hackad smörgåsgurka. Ta två paket bredbar leverpastej och vispa i bunke, blanda i 2,5 dl turkisk yoghurt och 1,25 dl lätt majonnäs.
  3. På lager ett och tre lägger du skinkröra. Lager två och på toppen – leverpastejröra. Garnera med gurka, tomat, vindruvor, räkor, ägg, kalkon, ost och citrus.

Fler recept med