stäng av

Ingredienser

  • 12 bitar Jubileumskaka
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • dl Hellmanns majonnäs
  • dl gräddfil
  • dl strimlad purjolök
  • citronsaft
  • svartpeppar
  • 200 g hackade räkor
  • 1 dl hackad färsk dill
  • sallad
  • skinka
  • gurka
  • räkor
  • ost
  • citron
  • ägg
  • tomat
1
2
3
4
5
1 röst

Havsbomben

Receptbidrag från Tobias Jawmyr.

Ingredienser

  • 12 bitar Jubileumskaka
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • dl Hellmanns majonnäs
  • dl gräddfil
  • dl strimlad purjolök
  • citronsaft
  • svartpeppar
  • 200 g hackade räkor
  • 1 dl hackad färsk dill
  • sallad
  • skinka
  • gurka
  • räkor
  • ost
  • citron
  • ägg
  • tomat

Gör så här

  1. Lägg ut 6 bitar jubileumskaka. För första lagret, blanda 2 burkar tonfisk i vatten, 1,5 dl Hellmanns majonnäs, 1,5 dl gräddfil, 1,5 dl strimlad purjolök, citronsaft och svartpeppar och bred ut.
  2. Lägg ut ytterligare 6 bitar av det goda brödet. Blanda 1 dl majonnäs, 1 dl gräddfil, 200 g hackade räkor och 1 dl hackad färsk dill och bred på.
  3. På det översta lagret, dekorera med sallad, skinka, gurka, räkor, ost, citron, ägg, tomat, ja allt du gillar och tycker om egentligen.
  4. Njut av en god tårta.

Fler recept med