stäng av

Ingredienser

  • 6 halvmånar Polarkaka
  • 6 dl creme fraiche
  • dl majonnäs
  • msk sweet chilisås
  • salt
  • mald vitpeppar
  • 2 burkar à ca 120 g tonfisk
  • 1 stor rödlök
  • 6 kokta ägg
  • ½ gurka
  • 400 g skalade räkor
  • 10 babyplommontomater
  • ½ citron
  • 15 köttbullar
  • ¼ krukor dill
  • 100 g rökt skinka
  • 100 g lagrad ost, exempelvis prästost
  • 50 g salladsblad av valfri sort
1
2
3
4
5
1 röst

Fannys godaste

Receptbidrag från Fanny Dahlgren Gull.

Ingredienser

  • 6 halvmånar Polarkaka
  • 6 dl creme fraiche
  • dl majonnäs
  • msk sweet chilisås
  • salt
  • mald vitpeppar
  • 2 burkar à ca 120 g tonfisk
  • 1 stor rödlök
  • 6 kokta ägg
  • ½ gurka
  • 400 g skalade räkor
  • 10 babyplommontomater
  • ½ citron
  • 15 köttbullar
  • ¼ krukor dill
  • 100 g rökt skinka
  • 100 g lagrad ost, exempelvis prästost
  • 50 g salladsblad av valfri sort

Gör så här

  1. Fyllning: Blanda 4 dl creme fraiche, 1 dl majonnäs, 2–3 msk sweet chilisås, salt, vitpeppar, tonfisk och rödlök.
  2. Varva mellan bröden.
  3. Garnering: Blanda 2 dl creme fraiche med 0,5 dl majonnäs och 1 msk sweet chilisås, salt och vitpeppar och bred över tårtan. Dekorera med kokta ägg, gurka, skalade räkor, babyplommontomater, citron, köttbullar, dill, rökt skinka, lagrad ost och salladsblad.

Fler recept med