stäng av

Ingredienser

  • 1 paket Jubileumskaka
  • Fyllning 1
  • 240 g renskav
  • 10 cm purjolök
  • 330 g kantarellost
  • Fyllning 2
  • 200 g Philadelphiaost
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 1 dl riven färsk pepparrot
  • Topping
  • Inlagd rödbeta
  • Stekta kantareller
  • Persilja
  • Lingon
1
2
3
4
5
6 röster

En bit av norrland

Receptbidrag av Johanna Persson

Förslag på bröd

Jubileumskaka

Ingredienser

  • 1 paket Jubileumskaka
  • Fyllning 1
  • 240 g renskav
  • 10 cm purjolök
  • 330 g kantarellost
  • Fyllning 2
  • 200 g Philadelphiaost
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 1 dl riven färsk pepparrot
  • Topping
  • Inlagd rödbeta
  • Stekta kantareller
  • Persilja
  • Lingon

Gör så här

Fyllning 1

  1. Stek renskaven och purjolöken tillsätt salt och peppar efter smak. Blanda med osten.

Fyllning 2

  1. Blanda ingredienserna och salta efter smak

Montering

  1. Bre ut pepparotsfyllningen på en brödskiva men spara lite så du kan täcka tårtan sen. Lägg på en skiva bröd och sen renröran. Sist en till brödskiva och täck med pepparrotsfyllningen. Dekorera med rödbetor, persilja, lingon, kantareller och sist lite riven pepparrot.

Fler recept med