Lediga jobb

Välkommen till oss på Polarbröd! När vi har lediga tjänster kan du hitta platsannonser här. Men du är även alltid varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi letar ständigt efter fler nytänkande, drivna personer.

Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet – så att det stärker vår planet. Tillsammans investerar vi helhjärtat i hållbarhet och hjälps åt att skapa framtidens hållbara livsmedelsförsörjning och moderna livsmedelsproduktion. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel.

Du får också en arbetsgivare som tycker det är självklart att jobbet ska vara roligt, spännande, tryggt och utmanande – och där du kan ha balans mellan jobbet och det privata. Hållbarhet genomsyrar hela vår verksamhet vilket även inkluderar dig som medarbetare. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj. När kan du börja?

Spontanansökan

Har du frågor gällande spontanansökningar till våra bagerier i Bredbyn och Älvsbyn är du välkommen att kontakta Annette eller Anette.