Djur På Tur

Samla djur genom att fota av Polarbröds logga på förpackningen eller i butik. Sedan är det bara att ge sig ut och leta upp rätt plats för att släppa ut din tvåfotade, fyrfotade, sexfotade, eller t.o.m. ofotade vän. Vill du bli en riktig naturbegåvning kan du lära dig mer om djuren på deras faktasidor. Där står det t.ex. var de bor och vad gillar att mumsa på.

Djur på tur

Spelet från Polarbröd där du släpper ut djur i naturen. Så packa mackorna och de dig ut i det fria. Naturen kallar!

Djur på tur

Finns att ladda ner där appar finns!

Vanliga frågor

Hur samlar jag djur?

Leta upp Polarbröds logotyp på en brödförpackning, en affisch eller i butik. Klicka på symbolen för kamera i vänstra hörnet i appen för att komma till kameravyn. Fota sedan av logotypen och vips, så har du fått ett djur till din samling!

 

 Hur många djur kan jag samla?

Det finns totalt 24 olika djurarter att samla, men du kan få flera djur av samma art. Vissa är lite skyggare än andra, som till exempel vargen och järven. För att få en skyggis behöver du bli en riktig mästersamlare!

 

 Hur släpper jag ut djur?

För att släppa ut djur måste du först ha samlat ett eller flera djur. Klicka på djuret du vill släppa ut för att komma till dess informationssida. Här står det t.ex i vilken miljö djuret hör hemma: djuret kan bara släppas ut i sin rätta miljö! På informationssidan finns också en knapp som heter

”Släpp” som tar dig till kameravyn. Tryck på släpp för att fota av miljön och släppa ut djuret. Appen säger till om du skulle råka vara på fel plats.

 

 Kan jag släppa ut djur i hela landet?

Ja, du kan släppa ut djur i hela landet även om de kanske vanligtvis inte bor där.

 

Hur lär jag mig om djuret?

Klicka på bilden på djuret för komma till djurets faktasida. Där kan du kan t.ex. läsa mer om var djuret bor och vad den gillar att äta. Vill du lära dig ännu mer om djuret kan du klicka på ikonen som finns i högra hörnet när du är inne i appen. Den tar dig vidare till Wikipedia.

Kan jag se var jag släppt ut djuren?

När du släpper ut ett djur sparas din geolocation, dvs. din position. Den sparas för att du ska kunna se var du har släppt ut dina djur på den karta som finns i appen.

 

Varför vill appen ha tillgång till min kamera?

Appen behöver tillgång till kameran eftersom du behöver fota både logotypen och miljön för att kunna släppa ut ett djur. Inga bilder sparas.

 

Sparas bilderna jag tar?

Inga bilder du tar med appen sparas. Varken externt eller lokalt på mobilen

 

Sparas några uppgifter om mig i den här appen?

Inga uppgifter om dig som person sparas i den här appen.

 

 Vem är ansvarig för/har gjort den här appen?

Polarbröd AB står bakom appen.